Świeża fasola żurawinowa z cytryną i oliwą z oliwek

Świeża fasola żurawinowa z cytryną i oliwą z oliwek to bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 16G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Faul Mudammas (Egipskie Puree z fasoli fava z oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i czosnkiem), oraz Świeży Dip Cytrynowo-Bazyliowy Z Blanszowaną Zieloną Fasolką.
Instrukcje
Doprowadzić wodę i sól do wrzenia w garnku.
Dodać fasolę. Zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż ziarna będą miękkie.
Sok z cytryny i pozostałe składniki połączyć w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Połącz mieszaninę soku i fasoli, podrzucając do herbu.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.