Śniadanie Wołowe Burrito

Śniadanie Wołowe Burrito
Wołowina śniadanie Burrito może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Mieszanka mielonego proszku ancho chile, tortille z mąki, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to McDonald ' s Breakfast Burrito-słynne śniadanie burrito można zrobić w domu, Śniadanie Burrito, oraz Zestaw Śniadaniowy Burrito.

Instrukcje

1
Połącz składniki kremu Limonka kolendra w małej misce, w razie potrzeby. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
KremKrem
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać mieloną wołowinę z papryką, cebulą, chili w proszku i kminkiem; gotować od 8 do 10 minut, rozbijając na małe kruszonki i mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
PaprykaPapryka
Mielona WołowinaMielona Wołowina
KminekKminek
CebulaCebula
4
Usuń mieszaninę wołowiny z patelni; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Połącz jajka, wodę i 1 łyżkę kolendry w średniej misce. Spryskaj tę samą patelnię sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
KolendraKolendra
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wlać na patelnię; gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut lub aż jajecznica, mieszając od czasu do czasu. W razie potrzeby doprawić solą. Wymieszać w mieszaninie wołowiny i sera; gotować 1 minutę lub aż do ogrzania przez, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie w rzędzie na środku każdej tortilli, pozostawiając 1-calową granicę po prawej i lewej stronie. Złóż prawą i lewą stronę tortilli nad nadzieniem. Złóż dolną krawędź nad wypełnieniem i zwiń; przeciąć po przekątnej na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
WołowinaWołowina
RolkaRolka
8
Podawać z kremem limonkowo-kolendrowym i salsą, według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
KremKrem
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
WapnoWapno

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn