Śniadanie Tacos
Śniadanie Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 213 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, pieprz, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tacos paran el Desayuno (śniadanie Tacos), Śniadanie Tacos, oraz Śniadanie Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce dokładnie ubić jajka, sól czosnkową i pieprz widelcem lub trzepaczką. Wymieszać paprykę i cebulę.
W 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę jaj do patelni. Gdy mieszanka zaczyna się układać na dnie i na bokach, delikatnie unieś ugotowane porcje szpatułką, aby cienkie, niegotowane porcje spływały na dno. Unikać ciągłego mieszania. Gotować 3 do 4 minut lub aż jajka są zagęszczone przez cały. Delikatnie wymieszać z serem.
Podgrzać skorupy taco zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Sałatę ułożyć w skorupkach. Łyżka jaj na sałatę. Top z awokado i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.