Śniadanie Pizza I
Śniadanie Pizzan I to śródziemnomorskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 72g białka, 119g tłuszczu i w sumie 1632 kalorii. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 6,3 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś bułki półksiężycowe, brązowe ziemniaki haszyszowe, mieloną kiełbasę śniadaniową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 454 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 92%, to danie jest super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pizza Śniadaniowa, Pizza Śniadaniowa, oraz Pizza Śniadaniowa.
Instrukcje
Umieść kiełbasę na dużej, głębokiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni.
Odcedź, pokrusz i odstaw na bok. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Brązowa kiełbasa i odcedź. Oddziel ciasto z półksiężyca na 8 trójkątów.
Umieść w nie natłuszczonej 12-calowej patelni do pizzy z punktami skierowanymi w stronę środka. Ściśnij razem, aby utworzyć skórkę. Dno skorupy powinno być uszczelnione, a zewnętrzna krawędź powinna być lekko podniesiona. Łyżka kiełbasy na skorupie.
Posyp plackami ziemniaczanymi i posyp serem cheddar.
Ubij jajka, mleko, sól i pieprz; polać skórką.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż jajka się ustawią, około 25 do 30 minut.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to świetny wybór na pizzę śniadaniową. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Jednym z win, które można spróbować, jest Illuminati Zanna Montepulciano d ' Abruzzo Colline Teramane Riserva. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Illuminati Zanna Montepulciano d ' Abruzzo Colline Teramane Riserva]()
Illuminati Zanna Montepulciano d ' Abruzzo Colline Teramane Riserva
Produkowana tylko w najlepszych rocznikach, Zanna jest wytwarzana z selekcji winogron ze starych winorośli (średnio 45 lat) z jednej winnicy, przeszkolonej pergolą z monitorowaną niską produkcją poprzez zielone zbiory. Zanna ma intensywny rubinowy kolor, zmieniającgarnet z czasem. Na nosie są ślady jeżyny, owoców jagodowych i suszonych kwiatów. Na podniebieniu wino ma świetną konsystencję i miękkie taniny, z eleganckim i długim wykończeniem. Doskonale komponuje się z czerwonym mięsem, dziczyzną, truflami i dojrzałymi serami, zwłaszcza gorgonzolą.