Śniadanie Do Góry Nogami Ciasto
Śniadanie do góry nogami ciasto jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 611 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, papryki, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to 3 Warstwy Do Góry Nogami Jabłko Pecan Śniadanie Ciasto, ciasto bez jajek z jabłkiem do góry nogami / apple upside down cake, oraz Blueberry Skillet Cake (a Berry-licious Upside-Down Cake).
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki, czerwoną paprykę, czosnek i cebulę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie. Przykryj patelnię pokrywką, aby szybciej gotować.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć dno 8 lub 9-calowej patelni z pergaminem. Odstawić.
Smażyć boczek na patelni na średnim ogniu, lub gotować w kuchence mikrofalowej, aż chrupiące.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Posyp ser na dnie przygotowanej patelni.
Posypać boczek kruszy się równomiernie na ser. Miarka mieszaniny ziemniaków do patelni tak, że jest równomiernie rozłożone.
Jajka i mleko ubić widelcem, doprawić odrobiną soli i pieprzu.
Wlać równomiernie na jedzenie na patelni.
Piec 20 minut w rozgrzanym piekarniku, aż jajko się ułoży.
Wyjąć z piekarnika i uruchomić nóż wokół zewnętrznej krawędzi. Odwróć na talerz do serwowania i usuń pergamin.