Death by Chocolate może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 34g tłuszczu i w sumie 542 kalorii. Ten przepis służy 16. Za $1.11 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powie, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, jajka, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Śmierć czekoladą, Śmierć czekoladą, oraz Death by Chocolate IV.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 1 (12 do 16 filiżanek) szklana miska na drobiazgi lub 12 do 16 pojedynczych małych misek na drobiazgi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubij ekstrakt z migdałów i cukiernikicukier, aż utworzą się szczyty. Upewnij się, że nie przesadzisz, śmietana stanie się grudkowata i maślana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Gdy całkowicie ostygnie, użyj rąk, aby pokruszyć ciasteczka na mniejsze kawałki. W szklanej misce na drobiazgi ułóż w następującej kolejności: pokruszone ciasteczka, około 1 1/2 szklanki budyniu, 1 1/2 pokruszonych batonów toffi, około 1 3/4 szklanki bitej śmietany. Powtórz warstwy w tej samej kolejności. Zachowaj ostatnie 2 batoniki toffi, aby się pokruszyły i posyp je przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata Cytryna
Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W przypadku pojedynczych małych miseczek na drobiazgi ułóż w następującej kolejności: pokruszone brownie, budyń, pokruszone batoniki toffi w czekoladzie i bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata Cytryna
Posypka W Kształcie Serca
Toffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Udekoruj bardziej pokruszonymi batonami toffi. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Aby uzyskać ciasto brownie, rozpuść masło w średniej (lub dużej) żaroodpornej misce nad garnkiem z gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
9
Gdy masło się topi, wymieszaj naturalny proszek kakaowy, sól morską i cukier w osobnej misce. (Cukier i sól będą działać jako środki ścierne, aby usunąć wszelkie grudki z kakao.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
(duża Tuba)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Wymieszaj kakao / cukier / sól z roztopionym masłem. Kontynuuj ubijanie składników razem w misce nad gotującą się wodą, aż cukier całkowicie się rozpuści. Mieszanka powinna wyglądać jak krówka i oderwać się od miski w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Zdejmij z ognia i ustaw na ręczniku na blacie i pozwól, aby fudgy ostygła, aż będzie ciepła, ale już nie gorąca.
12
Podczas chłodzenia wyłóż spód i boki formy do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali papierem do pieczenia lub folią. Chcesz zostawić około 4 cali zwisu po 2 przeciwnych stronach. Służą one jako uchwyty do wyjmowania ciastek z patelni w 1 kawałku, więc upewnij się, że jest wystarczająco dużo zwisu, aby mieć solidny chwyt. Dobrze nasmaruj pergamin lub folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
13
Dodaj wanilię do schłodzonej mieszanki krówek, aby ją poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
14
Dodaj jajka do mieszanki 1 na raz, dodając drugie jajko po całkowitym włączeniu pierwszego jajka. Ciasto powinno wyglądać błyszcząco i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
15
Dodaj mąkę i mieszaj, aż całkowicie się połączy. Gdy będzie wyglądać na całkowicie wymieszane, energicznie ubij ciasto przez co najmniej 45 uderzeń. To nie tylko uwolni stłumiony stres, ale sprawi, że ciasteczka będą żucia. Złóż chipsy czekoladowe.
Pozwól im całkowicie ostygnąć na stojaku lub ręczniku na blacie.
19
Ubij cukier, kakao w proszku i mąkę w misce, aż nie będzie grudek. Jajka wbić do miski, dodać żółtka i ubić na pastę. Powoli ubij 1 szklankę mleka, aż do całkowitego włączenia. Następnie ubij pozostałe 1 szklankę mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Odmiany Grzybów
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
20
Włóż mieszankę mleka do rondla i postaw na średnim ogniu. Gotuj, ciągle ubijając, przez 10 do 15 minut lub do momentu, aż zacznie wyglądać jak budyń. Zacznie bulgotać i utrzyma miękkie szczyty po podniesieniu trzepaczki. Zdejmij ciepło i ostudź do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
21
Uwaga kucharza: aby zapobiec tworzeniu się skóry, przykryj budyń folią, dociskając bezpośrednio powierzchnię budyniu. Zrób kilka otworów, aby ostygnąć do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Viva Diva Moscato Prosecco. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.