Śliwkowy Kurczak Brzoskwiniowy
Śliwkowy kurczak brzoskwiniowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 3 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś połówki piersi kurczaka, mieloną paprykę, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brzoskwinię, można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto brzoskwiniowo-śliwkowe, Ciasto Brzoskwiniowo-Śliwkowe, oraz Ciasto migdałowe, śliwkowe i brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 9x9 cali sprayem do gotowania.
Umieść 3 śliwki i 1 brzoskwinię w misce robota kuchennego z napojem sokowym, płatkami czerwonej papryki, papryką i cynamonem; proces do gładkiej.
Posypać kurczaka z obu stron solą i pieprzem; umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Polać kurczakiem ok. 3/4 sosu owocowego. Odstawić pozostały sos na bok.
Piecz kurczaka w nagrzanym piekarniku, aż sos zgęstnieje i upiecze się na mięsie, kurczak nie jest już różowy w środku, a soki są jasne, około 50 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Kładziemy każdą pierś kurczaka na talerzu i łyżką sosu owocowego nad kurczakiem.
Do miski włóż 1 posiekaną śliwkę i 1 posiekaną brzoskwinię, wymieszaj owoce, udekoruj każdą pierś kurczaka 1/3 posiekanych owoców.