Śliwkowa Tarta Portretowa

Śliwkowa Tarta Portretowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tarty ze śliwkami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką fioletowe śliwki, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Śliwkowa Tatin Z Grzanym Sorbetem Śliwkowym, Plum Delicious: Tarta Z Kremem Śliwkowym Damson, oraz Kanapki Z Autoportretem.

Instrukcje

1
Pokrój 1/2 szklanki masła na małe kawałki i włóż do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 1/2 szklanki cukru granulowanego i mieszać do połączenia, a następnie ubić mikserem na dużej prędkości, aż dobrze wymieszać, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj skórkę pomarańczową, ekstrakt z migdałów, sól i jajka. Wymieszać, a następnie ubić na dużej prędkości, aż dobrze wymieszane i gładkie, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
JajkoJajko
SólSól
4
Dodaj 1 szklankę mąki i wymieszaj, aby wymieszać, a następnie ubijaj na dużej prędkości, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Masło i mąka 11-do 11 1/2-calowa patelnia z wyjmowanym dnem. Zeskrobać ciasto na patelnię i rozprowadzić poziom.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PatelniaPatelnia
6
Śliwki opłukać, pokroić na pół i Wgłębić; owoce pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala. Nakładać wszystkie plastry na ciasto; posypać pozostałymi 2 łyżkami cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
OwoceOwoce
śliwkaśliwka
7
Piec na środkowym stojaku 375 regularnego lub konwekcyjnego piekarnika, aż ciasto, które pojawia się wokół owoców jest lekko rumiane i tarta zaczyna odciągać od boków patelni, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Ostudzić około 10 minut. Posypać cukrem pudrem (na pokrojonych owocach cukier szybko się topi).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
OwoceOwoce
CukierCukier
9
Zdejmij obręcz patelni (jeśli tart się klei, użyj małego noża, aby uwolnić go z obręczy) i ustaw na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Podawać na gorąco, ciepło lub chłodno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn