Łyżki pierogów na parze ze specjalnym sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj łyżki pierogów na parze ze specjalnym sosem. Ten przepis służy 21 i kosztuje 20 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, opakowania z naklejkami na pot, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak na parze ze specjalnym sosem Xiao Fan, Specjalny Sos, oraz Specjalny Sos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: parowiec bambusowy
W dużej misce połącz mieloną wieprzowinę, posiekane grzyby, szalotki, imbir, sos sojowy, olej z nasion sezamu i mieszankę przypraw. Dokładnie wymieszać.
Umieść 1 łyżkę nadzienia na każdym opakowaniu i zbierz boki do środka. Zostaw otwarte centrum pierogów. Stuknij dno na blacie, aby pierogi siedziały prosto. Aby pierogi nie wyschły, przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do pary.
Wytnij kawałek papieru pergaminowego, aby pasował do parownika bambusowego. Lekko spryskać sprayem do gotowania i dopasować do parownika.
Ułożyć pierogi na parze i ułożyć na woku lub średnim garnku z wrzącą wodą. Gotować na parze przez 6 do 8 minut lub do momentu ugotowania nadzienia.
W średniej misce wymieszać wszystkie specjalne składniki sosu.
Podawać pierogi na łyżce do zupy Chińskiej z niewielką ilością sosu.