Łyżki pierogów na parze ze specjalnym sosem

Łyżki pierogów na parze ze specjalnym sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj łyżki pierogów na parze ze specjalnym sosem. Ten przepis służy 21 i kosztuje 20 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, opakowania z naklejkami na pot, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak na parze ze specjalnym sosem Xiao Fan, Specjalny Sos, oraz Specjalny Sos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: parowiec bambusowy
1
W dużej misce połącz mieloną wieprzowinę, posiekane grzyby, szalotki, imbir, sos sojowy, olej z nasion sezamu i mieszankę przypraw. Dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść 1 łyżkę nadzienia na każdym opakowaniu i zbierz boki do środka. Zostaw otwarte centrum pierogów. Stuknij dno na blacie, aby pierogi siedziały prosto. Aby pierogi nie wyschły, przykryj wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do pary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Wytnij kawałek papieru pergaminowego, aby pasował do parownika bambusowego. Lekko spryskać sprayem do gotowania i dopasować do parownika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4
Ułożyć pierogi na parze i ułożyć na woku lub średnim garnku z wrzącą wodą. Gotować na parze przez 6 do 8 minut lub do momentu ugotowania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
1
W średniej misce wymieszać wszystkie specjalne składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podawać pierogi na łyżce do zupy Chińskiej z niewielką ilością sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje21
Ocena Zdrowia6
Magazyn