Łosoś z sałatką szpinakową i Miso Vinaigrette

Łosoś z sałatką szpinakową i Miso Vinaigrette to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 36g białka, oraz 21 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, filety z łososia, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Szpinakowa Z Łososiem W Sosie Pomarańczowym Miso, Skwiercząca Sałatka z łososia i szpinaku z winegretem sojowym, oraz Sałatka szpinakowa z łososiem i winegretem Balsamiczno-rozmarynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 2 łyżeczki oleju rzepakowego; zawirować do herbu.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Pozostałe 2 łyżki oleju rzepakowego, miso i kolejne 4 składniki (przez olej sezamowy) połączyć w dużej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodaj ogórek i szpinak do miski; wrzucić dobrze. Ułóż 1 filet i 2 filiżanki sałatki na każdym z 4 talerzy.
Każdą porcję posypać 1/4 łyżeczki sezamu.