Łosoś z pomarańczową marmoladą

Łosoś z pomarańczową marmoladą
Łosoś z pomarańczową marmoladą to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, sos sojowy, filet z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Marmolada Pomarańczowa Marynowany Łosoś, Kurczak. lub wieprzowina, Pomarańczowa marmolada-babeczki Ricotta z lukrem Marmoladowym, oraz Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 3 składniki, mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Łososia umieścić na stojaku brojlerów wyłożonych folią; ryby posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Rozłóż połowę mieszanki Marmolady nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
5
Piec w temperaturze 400 przez 18 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pozostałą mieszankę Marmolady równomiernie rozprowadzić na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
8
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
9
Broil ryby 3 minuty lub do polewy Brązy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn