Łosoś z papryką w sosie oliwkowym

Łosoś z papryką w sosie oliwkowym
Łosoś z papryką w sosie oliwkowym to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Jeśli masz sól, natkę pietruszki, łososia ?llets i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto Z Łososia Z Papryką W Sosie Chrzanowym, Czarny pieprz-crusted Salmon, oraz Łosoś zapiekany w papryce z ciecierzycą czosnkową.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia6
Magazyn