Łosoś wędzony i seler korzeń Bisque
Wędzony łosoś i seler korzeniowy Bisque może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Mieszanka cebuli, łososia wędzonego na zimno, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Seler Korzeń Bisque, Selerowo-korzeniowy Bisque z Shiitakes, oraz Korzeń selera z grzankami Tymiankowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu.
Dodać cebulę, koper włoski i korzeń selera i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-przetargu, o 10 protokół.
Dodać łososia i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Dodaj wino i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 Puchar, 7 do 8 protokół.
Dodać wywar rybny i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 15 protokół.
Odcedzić bulion do miski. Pracując partiami, puree ciała stałe w blenderze, dodając tylko tyle bulionu, aby uzyskać gładkie puree. Przecier i pozostały bulion wrzucić do czystego rondla. Śmietanę wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu przez 5 minut. Kadzi bisque do miski i podawać z cytryny klinów.