Łosoś Wędzony I Krem Z Chudego Koperku Z Kawiorem Na Piecu Pieczonym
Wędzony łosoś i krem z chudego koperku z kawiorem na piecu pieczonym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 822 kalorii. Na 6,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz łososia, pieprz, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem, kawiorem i śmietaną koperkową, Kminek-ziemniaki pieczone z kawiorem i wędzonym łososiem, oraz Crostini z wędzonego łososia z kremem koperkowym.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.