Łosoś Prowansalski Z Sosem Pomidorowo-Bazyliowym

Łosoś Prowansalski Z Sosem Pomidorowo-Bazyliowym
Łosoś prowansalski z sosem pomidorowo-bazyliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, skórkę z cytryny, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łosoś Prowansalski Z Sosem Pomidorowo-Bazyliowym, Łosoś nadziewany pomidorami i koprem w sosie bazyliowym, oraz Pieczony łosoś w sosie prowansalskim dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn