Łosoś piernikowy z brzoskwiniami

Łosoś piernikowy z brzoskwiniami
Łosoś piernikowy z brzoskwiniami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka imbiru, brzoskwinie, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gingery Grillowana Sałatka Z Łososia, Łosoś z warzywami Piernikowymi i kurkumą, oraz Łosoś Z Gingery Green Beans I Bok Choy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill grzewczy do medium-high.In małą miskę, połączyć ocet, imbir, tymianek, 3 łyżki oleju, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; odstawić.Łososia przyprawiamy 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. W dużej misce delikatnie wrzucić cebulę, brzoskwinie, pozostałą 1 łyżkę oleju, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.Grilluj łososia i cebulę, aż łosoś będzie nieprzezroczysty i cebula będzie miękka, 5 do 6 minut na stronę. Po przerzuceniu łososia umieść brzoskwinie na grillu i gotuj do miękkości, 3 do 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
OcetOcet
ImbirImbir
CebulaCebula
PieprzPieprz
łosośłosoś
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Łososia skropić winegretem i podawać z cebulą i brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CebulaCebula
łosośłosoś

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn