Łosoś Pieczony Owinięty Folią

Łosoś Pieczony Owinięty Folią
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zapiekanego łososia owiniętego folią. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, łososia, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Strona łososia owinięta folią z cytryną i rozmarynem, Łosoś miodowo-musztardowy i szparagi (owinięte folią), oraz Łosoś pieczony w folii.

Instrukcje

1
Umieść każdy filet na kawałku folii aluminiowej, który został spryskany nieprzywierającym sprayem roślinnym. Filety ułożyć równomiernie z plasterkami cebuli, masłem pokrojonym w kostkę, plasterkami cytryny i brązowym cukrem. Fold over folia aluminiowa szczelnie do pakietów; zrobić kilka otworów w górnej części pakietów z widelcem, aby umożliwić pary do ucieczki. Ułóż paczki na nieczystej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
CytrynaCytryna
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Piec w temperaturze 375 stopni przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn