Łosoś i szparagi w Phyllo

Łosoś i szparagi w Phyllo
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj łososia i szparagi w Phyllo. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis na pescatarian zawiera 348 kalorii , 29 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 osobom. Za 4,0 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, ciasto filo, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 81% . Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ciasto filo ze szparagami i orzechami włoskimi (akan Asparagus Baklava) z sosem Avgolemono , Szparagi owinięte filo i Szparagi owinięte filo .

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę; dodać szparagi. Gotuj przez 3 minuty lub do momentu, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Odcedzić i przepłukać pod zimną wodą; osusz i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
W małej misce wymieszaj serek śmietankowy, substytut jajka, cebulę, estragon, sól i pieprz; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połóż jeden arkusz ciasta filo na powierzchni roboczej krótszą stroną do dołu; spryskaj sprayem kuchennym. Powtórz z jeszcze jednym arkuszem filo. Pozostałą część filo przykryj folią i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Rozłóż 2 zaokrąglone łyżki mieszanki serka śmietankowego na dolnej jednej trzeciej prostokąta do wielkości mniej więcej filetu z łososia. Na wierzch ułóż sześć połówek szparagów i jeden filet z łososia. Złóż boki i dolną krawędź filetu i zwiń, otaczając łososia; w razie potrzeby odetnij koniec filo. Spryskaj sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Ułożyć łączeniem do dołu na nienatłuszczonej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Rybę można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tobacco Road Pinot Noir, Wine. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Tobacco Road Pinot Noir, Wino
Tobacco Road Pinot Noir, Wino
Po aromatach ciasta wiśniowego, granatu i owoców liczi następują żywe smaki dżemu truskawkowego z nutami bitej śmietany, goździków i przypraw cynamonowych. To ładne wino o jasnej kwasowości i strukturze przyjaznej dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn