Łosoś grillowany z koprem i koperkiem

Łosoś grillowany z koprem i koperkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj łososia grillowanego z koprem i koperkiem. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.41 za porcję. Jedna porcja zawiera 465 kalorii, 43g białka, oraz 28g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Jeśli masz nasiona kopru włoskiego, pimentón de la vera, stronę łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Łosoś Grillowany z koprem i koperkiem, Łosoś zapiekany z salsą z kopru włoskiego i koperku, oraz Przyprawa Przetarta Grillowany Łosoś.

Instrukcje

1
Drobno zmielić nasiona kopru włoskiego w młynku do przypraw lub młynku do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
2
Przenieść do małej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać w kolejnych 5 składnikach.Stojak do grilla natryskowego z nieprzywierającym sprayem. Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Łososia posmarować lekko po obu stronach oliwą z oliwek. Mieszankę przypraw rozetrzyj obficie na miąższu łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
5
Umieścić łososia, Skórka do góry, na ruszcie; przykryć i gotować, aż ryba będzie nieco jędrniejsze, o 8 protokół. Przesuń blachę do pieczenia bez obręczy Pod Łososiem, aby odwrócić łososia bez łamania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Umieść kolejną blachę do pieczenia bez oprawek na łososia. Używając obu rąk, mocno przytrzymaj arkusze do pieczenia i odwróć łososia; przesuń łososia, miąższ do góry, off blacha do pieczenia i na stojaku do grilla. Przykryć i grill, aż tylko nieprzezroczyste w środku, o 8 minut dłużej. Używając blachy do pieczenia bez obręczy, Usuń łososia z grilla. Delikatnie wsuń łososia, miąższ do góry, na talerz i podawaj.Poszukaj Pimentn de la vera w sklepach z żywnością specjalistyczną lub zamów go w La Tienda (888-472-1022; tienda.com) lub stół Hiszpański (206-682-2827; spanishtable.com).
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia72
Magazyn