Łosoś estragonowy z chrupiącymi wiórkami korzeniowymi
Łosoś estragonowy z chrupiącymi wiórkami korzeniowymi może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 467 kalorii, 40g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 6,77 zł / porcja, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wina, trochę gałki muszkatołowej, młode liście szpinaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób lubiło to danie główne. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest spektakularne. Chrupiące ostrygi na wiórkach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli, Chipsy Z Warzyw Korzeniowych, oraz Chipsy Z Warzyw Korzeniowych są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Korzenie gotujemy na parze lub gotujemy przez 5 minut, dobrze odcedzamy, a następnie osuszamy.
3
Wlej 1 łyżkę oleju do nieprzywierającej puszki do pieczenia, a następnie włóż do piekarnika, aby się nagrzał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Dodać korzenie, wrzucić, aby pokryć je olejem, a następnie powrócić do piekarnika na 20-25 minut, potrząsając patelnią do połowy, aż chipsy będą chrupiące i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
5
W międzyczasie ugotuj łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
6
Każdy filet posypać odrobiną estragonu, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
7
Pozostałą oliwę rozgrzać na dużej patelni nieprzywierającej, dodać łososia, miąższ do dołu, następnie gotować przez kilka minut, aż miąższ zacznie kolorować. Odwróć filety, a następnie gotuj jeszcze kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
8
Wlać wino i doprowadzić do wrzenia. Łososia dusić w winie, fastrygując od czasu do czasu przez 5-7 minut, aż łosoś zostanie ugotowany, a sos lekko zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Zagotować czajnik z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Szpinak umieścić w dużym durszlaku, a następnie zalać wodą liście, aż zwiędną. Wycisnąć jak najwięcej wody, a następnie doprawić szpinak odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
11
Szpinak podzielić na 4 ciepłe talerze, a następnie polać łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
12
Polej każdą z nich odrobiną sosu, a następnie podawaj razem z frytkami.
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.