Łosoś deski z Klonowo-musztardową glazurą

Łosoś deski z Klonowo-musztardową glazurą
Łosoś deski z Klonowo-musztardową glazurą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,15 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cedrową deskę do grillowania, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łosoś Deski Cedrowej Z Klonową Glazurą Musztardową, Klonowy Barramundi z białą glazurą Balsamiczno-klonową, oraz Grillowanie: Klon Deserowo-Musztardowa Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namoczyć deskę w wodzie 1 godzinę; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połączyć syrop i musztardę; dobrze wymieszać i podzielić między 2 małe miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Umieść deskę na stojaku do grillowania; grill 10 minut lub do lekko zwęglonego. Obróć deskę; umieść rybę, skórkę w dół, na zwęglonej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Posypać rybę solą i pieprzem; zmiksować połową mieszanki syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SyropSyrop
RybyRyby
6
Przykryć i grill 35 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć z grilla; pozostałą mieszaninę syropu rozprowadzić na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Filet pokroić na 4 równe porcje.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn