Chiński glazurowany łosoś może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. To danie główne ma 284 kalorie, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.91 za porcję. Mieszanka szalotki, sól i pieprz, olej, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś smażony w miodzie z sosem limonkowym z rumianym masłem-najlepszy łosoś jaki jadłem, Chinese Orange Glazed Meatballs, oraz Szklane Piersi Kurczaka Po Chińsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włącz brojlery. Ustaw stojak około 4 cali od ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Rozgrzać olej w dużej nieprzywierającej, patelni odpornej na piekarnik na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Dodać łososia, strona ciała w dół, i smażyć, aż lekko rumiane, o 1 minutę. Obrócić, przyprawić rybę solą i pieprzem do smaku, rozprowadzić sos barbecue po stronie miąższu i przykryć trzy pół plasterki boczku po przekątnej na wierzch każdego fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Przenieść rybę do brojlerów i gotować, aż boczek jest chrupiące i łosoś jest po prostu gotowane przez, o 10 minut na 1-cal-filety z łososia grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Stonestreet Estate Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.