Łosoś balsamiczny z fasolką szparagową Amandine
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 20 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz Lite balsamiczny sos vinaigrette, szary musztarda Poupon dijon, fasola i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola Szparagowa Amandyna, Fasola Szparagowa Amandyna, oraz Fasola Szparagowa Amandyna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę na stojaku brojlerów natryskiwanych sprayem do gotowania.
Wymieszać musztardę, 1 łyżka. opatrunek i 1/2 łyżeczki. czosnek; rozprowadzić na rybie.
Broil, 4 cale od ciepła, 6 do 8 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. W międzyczasie umieścić fasolę w średnim rondlu; dodać wystarczającą ilość wody, aby całkowicie pokryć fasolę. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim ogniu 6 min. albo aż fasola będzie chrupiąca-delikatna.
Fasolę odsączyć w durszlaku.
Do rondla dodać pozostały dressing i czosnek; gotować na średnim ogniu 1 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać fasolę; gotować 2 min., mieszając od czasu do czasu. Wierzch z orzechami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.