Łopatki wieprzowe Marshalla i sos Barbecue

Łopatki wieprzowe Marshalla i sos Barbecue
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Marshalla łopatki wieprzowe i sos Barbecue spróbować. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, ostry sos, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bark Wieprzowy Z Grilla, Konkurs Barbecue Bark Wieprzowy, oraz Łopatka wieprzowa z sosem figowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj wszystkie składniki, z wyjątkiem wieprzowiny, w szklanej lub plastikowej misce, aż brązowy cukier się rozpuści. Sos można przygotować dzień wcześniej i przechowywać, przykryty, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej grill do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Umieść łopatkę wieprzową na grillu i gotuj mięso, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 180 stopni F, około 10 do 12 godzin. Po zakończeniu gotowania łopatki wieprzowej wyjąć z grilla i pozostawić do spoczynku, aż będzie wystarczająco chłodny do obsługi.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Zdejmij skórę i kości z łopatki wieprzowej i wyrzuć. Mięso wieprzowe ciągnąć na strzępy lub posiekać tasakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
CleaverCleaver
5
Połowę sosu wlać do mięsa i wymieszać rękami. Kontynuuj dodawanie sosu do mięsa, aż mięso będzie wilgotne, ale nie rozmoczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Podawaj łopatkę wieprzową z pieczonymi słodkimi ziemniakami, surówką i dodatkowym sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jednym z win, które można spróbować jest Cline starożytnych winorośli Zinfandel (Magnum). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Cline Ancient Vines Zinfandel (Magnum)
Cline Ancient Vines Zinfandel (Magnum)
#40 Wine Spectator Top 100 of 2018the 2016 Ancient Vines Zinfandel pokazuje pikantne, jasne truskawki, z postaciami kawy i czekolady. Dojrzałe owoce i miękkie taniny sprawiają, że jest to bogaty vintage. Starzenie się na nowym I używanym Dębie nadaje temu winu subtelną jakość wanilii, która ładnie uzupełnia wybuchowe nuty owoców. Ciesz się teraz lub piwnicą przez 5 do 7 lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia45
Magazyn