Łopatki wieprzowe Marshalla i sos Barbecue

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Marshalla łopatki wieprzowe i sos Barbecue spróbować. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, ostry sos, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bark Wieprzowy Z Grilla, Konkurs Barbecue Bark Wieprzowy, oraz Łopatka wieprzowa z sosem figowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj wszystkie składniki, z wyjątkiem wieprzowiny, w szklanej lub plastikowej misce, aż brązowy cukier się rozpuści. Sos można przygotować dzień wcześniej i przechowywać, przykryty, w lodówce.
Rozgrzej grill do 250 stopni F.
Umieść łopatkę wieprzową na grillu i gotuj mięso, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 180 stopni F, około 10 do 12 godzin. Po zakończeniu gotowania łopatki wieprzowej wyjąć z grilla i pozostawić do spoczynku, aż będzie wystarczająco chłodny do obsługi.
Zdejmij skórę i kości z łopatki wieprzowej i wyrzuć. Mięso wieprzowe ciągnąć na strzępy lub posiekać tasakiem.
Połowę sosu wlać do mięsa i wymieszać rękami. Kontynuuj dodawanie sosu do mięsa, aż mięso będzie wilgotne, ale nie rozmoczone.
Podawaj łopatkę wieprzową z pieczonymi słodkimi ziemniakami, surówką i dodatkowym sosem barbecue.