Łatwy placek z łososiem

Łatwy placek z łososiem
Easy Salmon Pie to przepis peskatariański na 4 porcje. Jedna porcja tego dania zawiera około 46 g białka , 75 g tłuszczu i łącznie 1127 kalorii . Za 8,4 dolara za porcję ten przepis pokrywa 49% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i jest przygotowywany w około 1 godzinę . Ten przepis z Foodnetwork wymaga soli i pieprzu koszernego, oleju canolan, liści pietruszki i skórki z cytryny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 79% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Creamy Broccoli and Smoked Salmon Pie , Fish Pie With Fresh and Smoked Salmon i Easy Breezy Fresh Fruit Pie .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do temperatury 375 stopni Fahrenheita.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Posmaruj obie strony łososia 1 łyżeczką soku z cytryny i posyp solą i pieprzem do smaku. Odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4
Rozgrzej 2 łyżki oleju na 2 oddzielnych patelniach na średnio-wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
5
Dodaj połowę cebuli i połowę czosnku do każdej patelni. Dopraw solą i pieprzem do smaku i smaż, aż będą miękkie, około 5 minut. Wymieszaj pieczarki i tymianek na jednej patelni, a szpinak, skórkę z cytryny i pozostały sok z cytryny na drugiej patelni. Mieszaj szpinak, aż zwiędnie, a następnie przełóż go do miski i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podsmażaj grzyby, aż będą zredukowane i miękkie, około 5 minut. Wyłącz ogień i wmieszaj śmietanę. Odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
7
Przytnij cieńsze końce fileta z łososia, aby uzyskać 4 kawałki o równej grubości. Rozwiń arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni. Lekko przejedź wałkiem 2 lub 3 razy, aby uszczelnić szwy i lekko wydłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
8
Pokrój ciasto francuskie na trzy równe paski, wykorzystując naturalne łączenia jako prowadnicę.
9
Rozwałkuj drugi arkusz ciasta francuskiego, aby uzyskać 1 dodatkowy pasek. Pozostałą część ciasta francuskiego zachowaj do innego wykorzystania. Lekko nakłuj 4 paski widelcem. Nałóż 1 czubatą łyżkę mieszanki grzybowej na 1 połowę każdego ciasta, przykryj łososiem, a następnie warstwą czubatej łyżce mieszanki szpinakowej. Zwilż brzegi ciasta wodą i złóż na drugą połowę, lekko dociskając i składając, aby uszczelnić brzegi. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Muenster, Przekrojony Na PółSer Muenster, Przekrojony Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
10
Wytnij dwa otwory na górze każdego opakowania ciasta francuskiego i ułóż je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
11
Piecz, aż ciasto nabierze złotego koloru, a ryba w środku będzie nieprzezroczysta, około 25–30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Przenieś ciasta z piekarnika na naczynia do serwowania i udekoruj posiekaną pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn