Łatwy Bulion Warzywny
Łatwy bulion warzywny może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 75 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cebulę, łodygi selera, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 88%. Spróbuj Tanie I Łatwe Powolne Kuchenka Bulion Warzywny, Bulion Warzywny Mix, oraz Bulion Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wszystkie składniki w dużym garnku i dodać 4 qts. woda. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż bulion zmniejsza się o połowę, 2 1/2 do 3 godzin; na początku, łyżka off wszelkie piany, która tworzy się na górze.
Wlać mieszaninę przez sitko do miski i niech bulion ostygnie; wyrzucić warzywa.
Użyj bulionu lub kadzi do qt.- worki lub pojemniki do zamrażania (idealne do zupy) lub tace na kostki lodu (przydatne do sosów) i zamrażać do 6 miesięcy; przenieść kostki do worków, gdy będą solidne.