Łatwy Bulion Grzybowy

Łatwy Bulion Grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj łatwego bulionu grzybowego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, sól koszerna, gałązki tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczarkowe Tortellini w bulionie grzybowym, Bulion Grzybowy, oraz Rosół Z Grzybów Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać marchew, por, i cebula i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i por zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodać czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać grzyby, pietruszka, tymianek, liść laurowy, i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zaczną uwalniać trochę wilgoci, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą całkowicie miękkie, a wywar będzie miał wyraźny grzybowy smak, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
6
Wyjąć z ognia i odcedzić przez sitko o drobnej siatce ustawione na dużym pojemniku żaroodpornym lub rondlu; wyrzucić zawartość Sitka. Wymieszać z solą. Jeśli nie używasz natychmiast, pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia91
Magazyn