Łatwy Bulion Grzybowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj łatwego bulionu grzybowego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, sól koszerna, gałązki tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczarkowe Tortellini w bulionie grzybowym, Bulion Grzybowy, oraz Rosół Z Grzybów Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu do połysku.
Dodać marchew, por, i cebula i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i por zmiękną, o 8 protokół.
Dodać czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać grzyby, pietruszka, tymianek, liść laurowy, i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zaczną uwalniać trochę wilgoci, o 4 protokół.
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą całkowicie miękkie, a wywar będzie miał wyraźny grzybowy smak, około 1 godziny.
Wyjąć z ognia i odcedzić przez sitko o drobnej siatce ustawione na dużym pojemniku żaroodpornym lub rondlu; wyrzucić zawartość Sitka. Wymieszać z solą. Jeśli nie używasz natychmiast, pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.