Łatwy Bogaty Ciemny Rosół Z Kurczaka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łatwego bogatego ciemnego bulionu z kurczaka. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka marchwi, łodygi selera, skrzydełka z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bogaty Bulion Warzywny, Bogaty bulion wołowy z marchewką, oraz Bogaty i kremowy bulion Tonkotsu Ramen.
Instrukcje
Na patelni umieścić kości i warzywa i wymieszać z olejem. Pieczeń aż rumiane, o 30 protokół.
Łyżka składników do dużego garnka i dodać 4 qts. woda. Doprowadzić do wrzenia i łyżką od każdej piany, która tworzy się na wierzchu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż bulion zmniejsza się o połowę, 2 1/2 do 3 godzin.
Wlać mieszaninę przez sitko do miski i niech bulion ostygnie; wyrzucić to, co jest w sitku.
Użyj bulionu lub kadzi do worków lub pojemników do zamrażania wielkości kwarty (idealne do zupy) i/lub tacek na kostki lodu (przydatne do sosów) i zamrażaj do 6 miesięcy; przenieś kostki do worków, gdy będą solidne.