Łatwe włoskie spaghetti z kiełbasą

Łatwe włoskie spaghetti z kiełbasą
Łatwe włoskie spaghetti z kiełbasą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 915 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis z prostych przepisów wymaga parmezanu, cebuli, czosnku i pomidorów w puszkach. Sprawdza się jako danie główne. 1053 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa Spaghetti, Włoska Kiełbasa Ze Spaghetti, oraz Włoska Kiełbasa Spaghetti.

Instrukcje

1
Podsmaż cebulę i czosnek: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Podgrzej łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać posiekaną cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać mielony czosnek i gotować jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
5
Włóż wodę z makaronu do wrzenia: podczas gotowania cebuli, włóż duży garnek osolonej wody, aby zagotować makaron (4 ćwiartki wody, 2 łyżki soli).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Brown The sausage: 
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
7
Ugotowaną cebulę i czosnek wyjąć z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Usunąć mięso kiełbasy z osłonek (jeśli kiełbasa jest w linki) i dodać do patelni, rozbijając mięso palcami, jak dodać go do patelni. Gotować na średnim lub średnim ogniu, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Kiełbasa WieprzowaMielona Kiełbasa Wieprzowa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj pomidory, cebulę, czosnek: lekko przecier całe obrane pomidory z puszki (i soki) w blenderze i dodaj do patelni z mięsem kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Zielona PaprykaPosiekana Zielona Papryka
Mielona Kiełbasa WieprzowaMielona Kiełbasa Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać ugotowaną cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
11
Podgrzać na wolnym ogniu.
12
Zagotuj makaron spaghetti: gdy woda z makaronu dojdzie do wrzenia, dodaj makaron spaghetti. Pozostawić wodę do powrotu do wrzenia. Gotować, uncovered, z energicznym wrzenia, tak długo, jak wskazówki na opakowaniu makaronu mówią, zwykle około 10-12 minut. Gdy makaron jest AL dente (ugotowany, ale wciąż trochę jędrny), wyjąć garnek z ognia. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Odcedzić makaron i umieścić go w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
14
Podawać natychmiast. Wymieszać z sosem i udekorować startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia19
Magazyn