Łatwe włoskie spaghetti z kiełbasą
Łatwe włoskie spaghetti z kiełbasą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 915 kalorii, 35g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis z prostych przepisów wymaga parmezanu, cebuli, czosnku i pomidorów w puszkach. Sprawdza się jako danie główne. 1053 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa Spaghetti, Włoska Kiełbasa Ze Spaghetti, oraz Włoska Kiełbasa Spaghetti.
Instrukcje
Podsmaż cebulę i czosnek:
Podgrzej łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim lub średnim ogniu.
Dodać posiekaną cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodać mielony czosnek i gotować jeszcze minutę.
Włóż wodę z makaronu do wrzenia: podczas gotowania cebuli, włóż duży garnek osolonej wody, aby zagotować makaron (4 ćwiartki wody, 2 łyżki soli).
Ugotowaną cebulę i czosnek wyjąć z patelni i odstawić.
Usunąć mięso kiełbasy z osłonek (jeśli kiełbasa jest w linki) i dodać do patelni, rozbijając mięso palcami, jak dodać go do patelni. Gotować na średnim lub średnim ogniu, aż lekko rumiane.
Dodaj pomidory, cebulę, czosnek: lekko przecier całe obrane pomidory z puszki (i soki) w blenderze i dodaj do patelni z mięsem kiełbasy.
Dodać ugotowaną cebulę i czosnek.
Podgrzać na wolnym ogniu.
Zagotuj makaron spaghetti: gdy woda z makaronu dojdzie do wrzenia, dodaj makaron spaghetti. Pozostawić wodę do powrotu do wrzenia. Gotować, uncovered, z energicznym wrzenia, tak długo, jak wskazówki na opakowaniu makaronu mówią, zwykle około 10-12 minut. Gdy makaron jest AL dente (ugotowany, ale wciąż trochę jędrny), wyjąć garnek z ognia.
Odcedzić makaron i umieścić go w misce.
Podawać natychmiast. Wymieszać z sosem i udekorować startym parmezanem.