Łatwe Trufle Czekoladowe

Łatwe Trufle Czekoladowe
Łatwe Trufle czekoladowe to bezglutenowe przepis z 48 porcjami. Ta przystawka ma 118 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 89 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz słodko-gorzką czekoladę, wybór powłoki, czekolady i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwe Trufle Czekoladowe, Łatwe Trufle Czekoladowe, oraz Łatwe Trufle czekoladowe zanurzone w białej czekoladzie.

Instrukcje

1
Na patelni rozgrzać czekolady, masło i mleko, aż czekolady i masło zostaną częściowo stopione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć z ognia i mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
3
Ubij w pożądanym smaku, aż kremowo-gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Przenieść do miski i odstawić, aż będzie wystarczająco mocny, aby utrzymać swój kształt, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Za pomocą łyżki stołowej (spring-action 1 Tb. miarka jest idealna), czekolada formować w kulki, 1 poziom Tb. na raz i umieścić na blasze wyłożonej natłuszczonym papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Umieścić żądaną powłokę w małej misce. Pracując pojedynczo, kropluj trufle do miski smarowanymi opuszkami palców. Wstrząsnąć miskę tam iz powrotem tak trufle są całkowicie pokryte. W razie potrzeby zwijaj trufle ręcznie, aby były okrągłe. Powrót do pergaminu. (Można przechowywać w szczelnym pojemniku do 5 dni lub zamrażać do 1 miesiąca.) Przed podaniem odstawić w temperaturze pokojowej, aby lekko zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn