Łatwe pieczone ryby i frytki dla dwojga
Przepis łatwe pieczone Fish & Chips dla dwóch osób może zaspokoić szkockie pragnienie w około 35 minut. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 14 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka pieczenia ziemniaków, filety rybne, miracle Bat dressing, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe pieczone ryby z frytkami, Pieczona ryba z frytkami, oraz Pieczone Fish' N ' Chips dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Ziemniaki pokroić wzdłuż na 8 klinów. Wrzucić ziemniaki z włoskim sosem w misce. Ułóż, ściąć boki w dół, na dużej blasze do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Tymczasem rezerwy 2 łyżki. z mieszanki powłoki do ziemniaków; odstawić.
Umieścić pozostałą mieszaninę powłok na płycie.
Jedną stronę filetów rybnych rozłóż połową bicza Miracle . Zanurzyć ryby w mieszance powłoki. Obróć; posmaruj drugą stronę filetów rybnych pozostałym batem Miracle. Odwróć rybę, aby dobrze pokryć wszystkie strony mieszanką powlekającą.
Wyjmij ziemniaki z piekarnika; odwróć i ułóż wokół zewnętrznych krawędzi blachy do pieczenia.
Umieść rybę w środku blachy do pieczenia.
Posypać reserved 2 łyżki. powłoka wymieszać na ziemniaki.
Piec 15 min. lub do momentu, gdy płatki rybne z widelcem i ziemniakami będą miękkie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.