Łatwe Pieczone Risotto Z Grzybami I Cebulą
Łatwe pieczone Risotto z grzybami i cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 33 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, grzyby crimini, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe Risotto pieczone z pieczarkami i cebulą, Risotto z pieczoną kiełbasą i grzybami, oraz Risotto Pieczone Z Pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400ºF.
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Dodaj mąkę, sól i pieprz do worka. Delikatnie wyciśnij torebkę, aby zmiksować składniki.
Dodaj cebulę, grzyby, ryż i 1 łyżkę masła do worka piekarnika. Obróć torebkę kilka razy, aby wymieszać składniki. Ułóż składniki w równej warstwie w worku. Złóż worek otwierający się dwa razy, aby go otworzyć; odłóż na bok.
Woda w mikrofalówce i bulion z kurczaka w średniej miski mikrofalowej lub miarki przez około 3 minuty na dużej mocy, aż ciecz będzie bardzo gorąca. Ostrożnie wlać lub płyn do kadzi na składniki w worku. Ostrożnie rozłóż otwór torby.
Zamknij torbę przy ściąganiu z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć szczelin 1/2 cala w górnej części w pobliżu krawata.
Piec 25 do 30 minut lub do momentu wchłonięcia większości płynu.
Odstawić 5 minut. Ostrożnie wyciąć górną część torby. Łyżka mieszanki ryżu do dużej miski. Wymieszaj pozostałą łyżkę masła i rozdrobniony ser. Wymieszać do 1/4 szklanki dodatkowej gorącej wody, w razie potrzeby, aby mieszanina kremowa.
Dodać sól i pieprz i udekorować natką pietruszki, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.