Łatwe nadziewanie dyni
Easy Squash Stuffing to danie dodatkowe dla 8 osób. Za 99 centów za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 331 kalorii . 1 osoba uznała ten przepis za pełen smaku i sycący. Udaj się do sklepu i kup masło, marchewki, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Można się nim cieszyć o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Święto Dziękczynienia . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 4 godzin i 15 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje niezbyt wybitną ocenę Spoonacular wynoszącą 39% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Easy Pork Chops on Stuffing , Buttermilk Cornbread and Sage Stuffing i Grilled Turkey Breast with Cran-Apple Cremini Stuffing .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, zupę i śmietanę.
Dodaj warzywa i delikatnie wymieszaj, aby je pokryć.
Wymieszaj mieszankę farszu z masłem; wsyp połowę do wolnowaru o pojemności 3 qt. Na wierzch włóż mieszankę warzywną i pozostałą mieszankę farszu. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.