Łatwe Nadziewane Cukinie
Łatwe nadziewane cukinia wymaga mniej więcej 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwek, bułka tarta, sos spaghetti, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Łatwy Farsz Z Cukinii Nadziewany, Łatwe Nadziewane Cukinia Ogrodowa, oraz Łatwe serowe kulki cukinii nadziewane ryżem i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż mięso jest rumiane, rozbijając wołowinę na kruszy się, jak gotuje, o 10 protokół.
Odcedzić nadmiar tłuszczu i przenieść wołowinę do miski. Pokrój cukinię w połowie długiej drogi i użyj łyżki, aby zgarnąć miąższ, pozostawiając grubą skorupę o grubości 1/2 cala wokół cukinii. Posiekaj miąższ cukinii i dodaj do miski. Wymieszać w bułce tartej, czosnek, sos spaghetti, czarne oliwki, i parmezan; farsz dobrze wymieszać. Lekko nadziewać obie połówki cukinii mieszanką mięsną.
Połówki cukinii umieścić w naczyniu do pieczenia i przykryć szczelnie folią.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut, wyjąć z piekarnika i wyjąć folię.
Posypać 1/2 szklanki rozdrobnionego sera mozzarella na każdej połowie cukinii. Przesuń stojak piekarnik w ciągu 6 cali od źródła ciepła brojlerów piekarnika, włączyć brojlerów, i smażyć cukinię, aż ser mozzarella jest rumiane i bulgotanie, o 5 protokół.