Karczochy Nadziewane: Carciofe Ripieni

Karczochy Nadziewane: Carciofe Ripieni
Nadziewane karczochy: Carciofe Ripieni może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 16 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 55 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Jumbo karczochy, pietruszka liści, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Carciofi Ripieni: Nadziewane Karczochy, Carciofi Ripieni (Nadziewane Karczochy), oraz Karczochy Nadziewane (Carciofi Ripieni) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, połączyć 4 ćwiartki wody sok z cytryny i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać karczochy i blanszować przez 20 minut, do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
3
Odcedzić, ostudzić i odstawić.
4
Usuń zewnętrzną warstwę liści z karczochów i pokrój karczochy w ćwiartki. Użyj małego noża, aby usunąć kolczaste zadławienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wymieszać pokrojony czosnek, Parmigiano, pietruszkę i oliwę z oliwek extra-virgin luźno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Jamę każdego karczocha przyprawiamy solą i pieprzem, a liście i wokół nich doprawiamy mieszanką serowo-czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8
Karczochy włożyć do płytkiego naczynia do pieczenia, wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Usuń i pozostaw 10 minut.
10
Podawać natychmiast lub podawać w temperaturze pokojowej jako antipasto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia25
Magazyn