Karczochy Nadziewane: Carciofe Ripieni
Nadziewane karczochy: Carciofe Ripieni może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 16 i kosztuje 63 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 55 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka Jumbo karczochy, pietruszka liści, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Carciofi Ripieni: Nadziewane Karczochy, Carciofi Ripieni (Nadziewane Karczochy), oraz Karczochy Nadziewane (Carciofi Ripieni) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, połączyć 4 ćwiartki wody sok z cytryny i doprowadzić do wrzenia.
Dodać karczochy i blanszować przez 20 minut, do miękkości.
Odcedzić, ostudzić i odstawić.
Usuń zewnętrzną warstwę liści z karczochów i pokrój karczochy w ćwiartki. Użyj małego noża, aby usunąć kolczaste zadławienie.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Wymieszać pokrojony czosnek, Parmigiano, pietruszkę i oliwę z oliwek extra-virgin luźno.
Jamę każdego karczocha przyprawiamy solą i pieprzem, a liście i wokół nich doprawiamy mieszanką serowo-czosnkową.
Karczochy włożyć do płytkiego naczynia do pieczenia, wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 45 minut.
Usuń i pozostaw 10 minut.
Podawać natychmiast lub podawać w temperaturze pokojowej jako antipasto.