Łatwe Grillowane Warzywa
Łatwe grillowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, paprykę, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Podobne przepisy to Łatwe pieczone warzywa w piekarniku, Quick & Easy Stir Fry Veggies / / GF & DF, oraz Easy One Pan pieczone krewetki i warzywa.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Skropić olejem, posypać solą i pieprzem, podrzucając do pokrycia.
Mieszanka warzywna grillowana w metalowym koszu lub wokku grillowym pokrytym natryskiem, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
15 minut lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, mieszając od czasu do czasu.
Wyjmij warzywa z koszyka; dodaj pomidory do koszyka i grilluj, przykryte pokrywą grilla, od 1 do 2 minut lub do momentu, gdy skórki pomidorów zaczną pękać.
Uwaga: Jeśli nie masz grilla wok lub kosz, umieścić 24-calowy kawałek wytrzymałej folii aluminiowej na ruszcie do gotowania grilla. Wykonaj kilka 1-calowych szczelin równomiernie w folii. Ułożyć warzywa na folii. Postępuj zgodnie z zaleceniami.