Łatwe Ciasto czekoladowe z lukrem Mocha Buttercream
Łatwe Ciasto czekoladowe arkusz z lukrem Mocha Buttercream może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 968 kalorii, 9g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka granulowanego cukru, soli, holenderskiego kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym, Ciasto Mocha z lukrem orzechowym, oraz Wilgotne Żółte Ciasto Z Lukrem Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 13-by-9-calowe szklane naczynie do pieczenia z masłem i mąką; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wymieszać odmierzoną mąkę, sodę oczyszczoną i sól w średniej misce; odstawić.
Umieść odmierzone masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż będzie puszyste i jasne, około 3 minut.
Dodać cukier i wanilię i nadal ubijać przez kolejne 4 minuty. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Przywróć mikser do średniej prędkości.
Dodać jedną trzecią mieszanki mąki i włączyć mikser do niskiej prędkości, mieszając, aż mąka jest po prostu włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodać połowę mieszanki kakaowej i wymieszać do momentu włączenia. Kontynuuj dodawanie pozostałej mieszanki mąki i mieszanki kakao, na przemian z każdym i kończąc na mące, aż wszystkie składniki są włączone i gładkie. Zatrzymaj mikser, wyjmij miskę i wymieszaj ręcznie Pozostałe smugi mąki, upewniając się, że zeskrobujesz dno miski.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia i rozprowadzić na równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Piec przez 15 minut, a następnie obrócić naczynie. Kontynuuj pieczenie, aż krawędzie ciasta lekko odciągną się od naczynia i tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wyschnie z zaledwie kilkoma okruchami, około 15 do 20 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
11
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć przed lukier, co najmniej 2 godziny.Do Mocha buttercream: napełnij średni rondel z 2 cali wody i doprowadzić go do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Mocha
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
12
Umieścić proszek espresso w małej misce, dodać 1 łyżeczkę wrzącej wody i mieszać, aż proszek się rozpuści; odstawić.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, aby woda po prostu gotowała się na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Umieść miskę na rondlu i mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka. Odstawić do ostygnięcia lekko, ale nadal wylewać, o 5 do 10 minut.Ubij masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste, około 3 minut.
Dodaj rozpuszczony proszek espresso i ubijaj do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO Instant
16
Wlać czekoladę i wymieszać aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
17
Dodać wanilię i sól i wymieszać aż włączone. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.Włącz mikser do niskiego poziomu i powoli dodawać cukier puder, aż zostanie włączony i mieszanina jest kremowa, o 1 1/2 protokół. Zwiększyć prędkość do wysokiej i wymieszać, aż rozjaśnione w kolorze i puszyste, o 1 minutę więcej.
Całość polewy rozprowadzić w równomiernej warstwie na ostudzonym cieście. Jeśli nie planujesz zjeść ciasta w ciągu 4 godzin, przykryj je folią i przechowuj w lodówce do 3 dni. Przed podaniem pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej na około 45 minut, aby się ochłodziło.