Cajun Chicken Fettuccine
Przepis Cajun Chicken Fettuccine jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 39g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz wodę, margarynę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cajun Chicken Fettuccine, Cajun Fettuccine, oraz Cajun Krewetka Fettuccine.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, podgrzać 3 szklanki wody do wrzenia. Wymieszać z makaronem (z pudełka pomocniczego kurczaka). Powrót do wrzenia; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Odcedzić; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Tymczasem w 10-calowej patelni nonstick roztopić margarynę na średnim ogniu.
Dodać grzyby, cebulę i paprykę; gotować około 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
W tej samej patelni, wymieszać mleko, wymieszać sos (z pudełka pomocniczego kurczaka), włoskie przyprawy, papryka i zmielony czerwony pieprz.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ciepło. Gotować odkryte 6 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w sosie pomidorowym z makaronem, warzywami i kurczakiem. Gotować odkryte o 3 minuty dłużej lub aż do całkowitego ogrzania.