Parmezan Pieczona Cukinia
Parmezan pieczone cukinia może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Jeśli masz cukinię, pieprz, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona cukinia z parmezanem, Pieczony Parmezan Z Cukinii, oraz Pieczona Parmezan Cukinia.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia cookie arkusz z gotowania pergaminu papieru.
Połówki cukinii umieścić, skórką w dół, na blasze.
Skropić olejem, posypać pieprzem.
Piec 15 do 20 minut lub aż cukinia jest miękka i ser jest jasny złoty brąz. Lekko schłodzić.