Łatwe Ciasto Czekoladowe
Łatwy Chocolate Chip Funt ciasto może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 527 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Mieszanka śmietany, wody, mlecznej czekolady chips, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Czekoladowe, Ciasto Orzechowo-Czekoladowe, oraz Ciasto Czekoladowe Crumb Funt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W średniej misce wymieszaj mieszankę tortową, budyń instant i cukier.
Dodaj wodę, olej, jajka i śmietanę, wymieszaj, aż dobrze się wymieszasz. Wreszcie, złożyć w chipsy czekoladowe.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 50 do 60 minut w nagrzanym piekarniku. Ciasto robi się, gdy wykałaczka włożona wychodzi czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed odwróceniem na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Przed krojeniem i podaniem pokroić cukrem cukierniczym.