Łatwe Ciasta Kukurydziane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj łatwe ciasta kukurydziane. Ten przepis służy 8 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sól, soję i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwe Śniadanie Ciasta Kukurydziane, Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne, oraz Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę kukurydzianą wymieszać z gorącą wodą, aż będzie krucha.
Dodaj pozostałe suche składniki i wymieszaj, aby połączyć.
Mleko sojowe wymieszać z sokiem z cytryny i wlać do suchych składników.
Dobrze wymieszać, i odstawić podczas podgrzewania patelni. Jeśli to konieczne, spryskaj nieprzywierającą lub żeliwną patelnię odrobiną oleju rzepakowego (jeśli patelnia jest naprawdę nieprzywierająca, możesz pominąć ten krok). Dostać go na gorąco, a następnie gotować ciasta kukurydziane jak naleśniki, pozwalając o 1/4 Puchar ciasto na ciasto kukurydziane. Gotować, aż dobrze rumiane z każdej strony. Daje około 8-10.