Łatwe Carpaccio wołowe z rukolą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj łatwego Carpaccio z wołowiny z rukolą. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 423 kalorie, 17g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Na $3.39 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 51 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, żółtko jajka, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Carpaccio Wołowe Z Rukolą, Carpaccio Z Rukolą, Cytryną I Olejem Truflowym, oraz Carpaccio z buraków z kozim serem i rukolą.
Instrukcje
Owinąć polędwicę wołową w folię i schłodzić w zamrażarce przez 1 godzinę. Używając bardzo ostrego noża, pokrój wołowinę w poprzek ziarna na plastry o grubości 1/8 cala.
Umieść plasterki między arkuszami folii lub papieru woskowego i delikatnie uderz płaskim końcem młotka do mięsa lub zwiń ciężkim wałkiem do ciasta, aż papier będzie cienki.
Ułóż plastry na 6 pojedynczych schłodzonych talerzach.
Dodaj rukolę do miski i wymieszać z 4 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Ułóż rukolę w stosie na środku każdego talerza.
Pozostałe 4 łyżki oleju, sok z cytryny, musztarda, żółtko, sól i pieprz umieścić w miarce 2-szklankowej. Użyj blendera zanurzeniowego lub blendera ręcznego, aby wymieszać do zgęstnienia.
Skropić sosem musztardowym wokół każdego talerza unikając rukoli.
Udekoruj talerze ćwiartkami pomidorów i podawaj natychmiast.