Łatwe brokuły i wołowina Stir Fry
Łatwe brokuły i wołowina Stir Fry jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jeśli masz wołowinę okrągły stek, skrobia kukurydziana, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Jeden garnek wołowiny i kapusty Stir Fry (Easy + Paleo ) .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj wołowinę, grzyby, skrobię kukurydzianą, czosnek i sos teriyaki.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dobrze odcedzić wołowinę i grzyby, zastrzegając marynatę. Ugotować mrożone brokuły zgodnie z zaleceniami na torbie.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Wołowinę, grzyby i zieloną cebulę gotować w oleju od 3 do 5 minut, często mieszając, aż wołowina nie będzie już różowa. Wymieszać z gotowanymi brokułami.
Stopniowo dodawaj zarezerwowaną marynatę. Gotować na średnim ogniu 2 do 3 minut, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.