Łatwa Zapiekanka Z Bażanta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj łatwej zapiekanki z bażanta. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, bażant, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Śniadanie na kolację Zapiekanka: łatwa zapiekanka hashbrown, oraz Bażant z kiszoną kapustą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce, połączyć pakiet przypraw z farszu wymieszać z masłem i wodą. Mieszaj w okruchach farszu, aż cała ciecz zostanie wchłonięta.
W osobnym naczyniu zapiekanki 2 quart, połączyć sos, bażant, warzywa i tymianek. Wszystko dobrze wymieszać, a następnie wymieszać farsz na wierzchu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut, lub aż gorące i bąbelkowe.