Łatwa wołowina peklowana z kapustą

Easy Corned Beef and Cabbage może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej kolekcji dań głównych. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 646 kalorii , 39 g białka i 34 g tłuszczu na porcję. Za 3,13 USD za porcję przepis ten pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Jest to dość drogi przepis dla fanów europejskiego jedzenia. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu z okazji dnia św. Patryka . 423 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką mielony pieprz, czosnek, ocet jabłkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje znakomitą ocenę Spoonacular wynoszącą 97% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis spodobały się także przepisy: Pieczona wołowina z duszoną kapustą i pieczonymi młodymi ziemniakami , Peklowana wołowina z kapustą oraz Peklowana wołowina z kapustą w irlandzkim sosie musztardowym .
Instrukcje
Umieść cebulę, ziemniaki i marchewkę w 5-litrowym garnku do gotowania na wolnym ogniu.
Wymieszaj wodę, czosnek, liść laurowy, cukier, ocet i zawartość torebki z przyprawami w małej misce; zalej warzywa. Na wierzchu umieść wołowinę i kapustę.
Przykryj i gotuj na małym ogniu, aż mięso i warzywa będą miękkie, około 8–9 godzin.
Przed podaniem wyjąć liść laurowy.