Łatwa wieprzowina w sosie Szczypiorkowo-cebulowym
Łatwa wieprzowina w sosie szczypiorkowym i cebulowym może być tylko sosem, którego szukasz. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szparagi, olej canolan, pkt. shake ' N bake original pork seasoned coating mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Warzywa z kremowym sosem Szczypiorkowo-cebulowym, Medaliony wieprzowe z sosem musztardowo-szczypiorkowym, oraz Łatwe pieczenie schabu i cebuli.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Mięso okryć mieszanką; umieścić na płytkiej patelni wyłożonej folią.
Piec 30 min. lub do czasu zakończenia (145F), gotowanie makaronu w niesolonej wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu przez ostatnie 15 minut. czasu pieczenia mięsa.
Tymczasem szparagi na parze 6 min. albo aż będzie krucho. Podczas gotowania szparagów, rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać krem serowy i bulion; gotować 2 min. lub aż ser topi się i sos jest dobrze wymieszany, często mieszając.
Wyjąć mięso z piekarnika.
Odcedzić makaron i szparagi. Pokroić mięso. Top makaron z mięsem, następnie sosem.