Gorący Sos Z Boczku

Gorący Sos Z Boczku
Gorący sos Boczkowy to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Mieszanka boczku, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Lone Montana Ranch Hot Bacon Dressing-Don ' t pass this one by! Ty też możesz zrobić gorący sos bekonowy w domu, Schab z królika zawinięty w boczek z sosem truskawkowym, oraz Sałatka Z Awokado Z Boczkiem Z Sosem Kapiącym Z Boczku.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
W średniej misce ubij razem cukier, skrobię kukurydzianą i sól i powoli wlej wodę i ocet, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Na średniej patelni, dodać pokruszony boczek i wlać mieszaninę octu nad nim. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn