Łatwa sałatka Cezar z polędwicą wołową

Łatwa sałatka Cezar z polędwicą wołową
Przepis na sałatkę Cezar z polędwicą jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie świetną opcją bez nabiału dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Ten przepis jest dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 18 g białka , 26 g tłuszczu i łącznie 462 kalorie . Za 1,86 dolara za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z Taste of Home wymaga soku z cytryny, kremowego sosu sałatkowego Cezar, musztardy dijon i chleba. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 81% , to danie jest niesamowite. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Baked Sirloin Steak , Elk Sirloin Tacos With Pickled Jalapeños i Home Made Dry-Aged Sirloin Steak with Cheesy Roast Fingerling Potatoes .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj sos sałatkowy, musztardę i sok z cytryny; odłóż 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać 3/4 szklanki mieszanki dressingowej do dużej plastikowej torby z możliwością ponownego zamknięcia; dodać stek. Zamknąć torbę i obrócić, aby pokryć; schłodzić przez 1 godzinę, od czasu do czasu obracając. Przykryć i schłodzić pozostałą mieszankę dressingową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Posmaruj obie strony chleba 1/4 szklanki odłożonej mieszanki dressingowej. Używając szczypiec z długimi uchwytami, zwilż ręcznik papierowy olejem kuchennym i lekko posmaruj ruszt grilla. Grilluj chleb bez przykrycia na średnim ogniu przez 1-2 minuty z każdej strony lub do lekkiego zrumienienia. Zawiń w folię i odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj stek, przykryty, na średnim ogniu przez 5-8 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądany stopień wysmażenia (w przypadku średnio wysmażonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średnio wysmażonego 160°; dobrze wysmażonego 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Połóż sałatę rzymską i pomidora na półmisku. Pokrój stek po skosie; ułóż na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
6
Podawać z grzankami i pozostałym dressingiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn