Łatwa Pizza Wegetariańska
Łatwa Pizza Wegetariańska wymaga mniej więcej 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Ten przepis służy 32. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką ogórek, śmietanę, Koper i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Easy Crescent Veggie Pizza, Łatwe Veggie Pizza Tarty Przystawka, oraz Łatwa wegetariańska Pizza Pita z pieczonym sosem czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Jeśli używasz półksiężyca: rozwiń obie puszki ciasta; podziel ciasto na 4 długie prostokąty. Jeśli używasz arkuszy ciasta: rozwiń obie puszki ciasta. Na patelni o wymiarach 15x10x1 cala, umieścić ciasto; naciśnij na dole i na górze, aby utworzyć skorupę.
Piec 13 do 17 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W małej misce wymieszaj serek śmietankowy, śmietanę, koperek i czosnek w proszku, aż będzie gładki.
Rozłożone na skorupie. Wierzch z warzywami.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin przed podaniem.
Pokrój na 8 rzędów po 4 rzędy.